Fantastyczny smakołyk z linii Plantation, pierwotnie stworzony przez mistrza piwnic firmy Alexandre’a Gabriela i historyka napojów Davida Wondricha dla Tales of the Cocktail w Nowym Orleanie w 2015 roku. Aby go stworzyć poddają infuzuji skórki ananasa Królowej Wiktorii przez tydzień z białym rumem, następnie destylują go i znów poddają infuzji tym razem z owocami ananasa w ciemnym rumie przez trzy miesiące. Mariaż ten pozostawiony jest do starzenia w beczkach przez trzy miesiące, dzięki czemu nabiera tak wyraźnych aromatów tego owocu. Ponadto, jeśli zastanawiasz się nad nazwą, pochodzi ona od postaci Reverend Stiggins w Pickwick Papers, której ulubionym napojem był rum ananasowy Aromat: melon spadziowy, orzechy coli i odrobina jamajskiego ciasta imbirowego. Nuty ananasa są autentyczne, ale nie przesadzone. Smak: Przyprawiona cierpka melasa i kruche ciasteczka. Ananas dodaje soczystych i lekko ziemistych elementów. Finisz: wanilia, cytryna, mango i mięta.